Αλλαγές - Επιστροφές

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ:


Αλλαγές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι:

• Επικοινωνήσατε μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ( 211 7502999 ή info@partygalaxy.gr ).

• Το προϊόν δεν ανήκει στην κατηγορία των προσωποποιημένων προϊόντων (προϊόντα στο οποία κατόπιν της παραγγελίας σας έχει προστεθεί πάνω το όνομα ή το μήνυμα που είχατε ζητήσει και κατασκευάστηκαν μόνο για εσάς.

• Τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε,  χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, ήτοι βρίσκονται στην αρχική τους (εργοστασιακή) κατάσταση.

• Το προϊόν συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο.

Για την επιθυμία σας να αλλάξετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε στο 211 7502999  αναφέροντας ημερομηνία/αριθμό παραστατικού αγοράς, όπως και την αιτιολογία της αλλαγής εντός της ως άνω προθεσμίας. Αν το προϊόν που παραλάβατε δεν είναι αυτό το οποίο παραγγείλατε ( άλλος κωδικός, σχέδιο, χρώμα κλπ. ) η επιστροφή και η αποστολή του νέου γίνεται με έξοδα δικά μας. 

Σε περίπτωση λάθους παραγγελίας από εσάς, για οποιαδήποτε αλλαγή επιβαρύνεστε με τα έξοδα επιστροφής και αποστολής.

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι τα γραφεία μας στη Νέα Ιωνία: Ελπίδος 2, 14231 - Αττική.ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ:

   Σε περίπτωση σύναψης σύμβασης από απόσταση με καταναλωτή η υπαναχώρηση είναι δυνατή μόνο μέσα σε προθεσμία 14 ημερών από την παραλαβή. Σε περίπτωση έγκυρης υπαναχώρησης για να σας επιστρέψουμε το σύνολο των χρημάτων σας θα πρέπει το προϊόν να παραδοθεί στην έδρα μας με έξοδα του αποστολέα ( Ελπίδος 2, Νέα Ιωνία 14231 - Αττική ), να είναι στην αρχική του συσκευασία ( κλειστή συσκευασία ) και κατάσταση, και να συντρέχουν οι λοιπές προϋποθέσεις που τίθενται από το νόμο και τους γενικούς όρους του καταστήματός μας. Μετά την πάροδο των 14 ημερών για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης δεν είναι δυνατόν να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει. Δικαίωμα υπαναχώρησης δεν υφίσταται σε περίπτωση σύναψης της σύμβασης στο φυσικό κατάστημα ή παράδοση με άνοιγμα της συσκευασίας ( έλεγχος πριν την παραλαβή του προϊόντος ).

Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι:

• Επικοινωνήσατε μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

• Τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους,  ήτοι βρίσκονται στην αρχική τους (εργοστασιακή) κατάσταση.

• Το προϊόν συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο. Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε στο 211 7502999 αναφέροντας ημερομηνία - αριθμό παραστατικού αγοράς όπως και την αιτιολογία της επιστροφής εντός της ως άνω προθεσμίας. Εφόσον κανονισθεί η επιστροφή, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι στα γραφεία μας στη Νέα Ιωνία (Ελπίδος 2, Νέα Ιωνία 14231 - Αττική) . Αν τα προϊόντα σταλούν μέσω courier, πρέπει να:

   1. Το προϊόν να συσκευαστεί, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή. 

   2. Μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει να τοποθετηθεί ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.

   3. Να αποσταλεί το δέμα.


Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.


Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου. Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 211 7502999, είτε μέσω e-mail στο info@partygalaxy.gr.

 Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κλπ), αν και από τη δική μας πλευρά ελέγχουμε τα προϊόντα προτού αποσταλούν. Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αμέσως μετά την παράδοση την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη στο 211 7502999 ή στο info@partygalaxy.gr Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως  με τον τρόπο που επιλέξατε να πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Η επιστροφή μπορεί να γίνεται με πίστωση λογαριασμού σας που θα μας γνωστοποιήσετε.