Πάσχα στο σπίτι; Χαρείτε το!

Από PartyGalaxy 27/03/2020 0 Σχόλια

Αυτές τις μέρες όλοι μένουμε στο σπίτι, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα μπούμε στο πνεύμα των ημερών του Πάσχα από το σπίτι με όμορφα διακοσμητικά και ιδιαίτερες λαμπάδες!! Η παραμονή μέσα είναι ένα επιπλέον λόγος να στολίσετε τον χώρο και να το κάνετε όσο πιο γιορτινό και χαρούμενο μπορείτε!!   

 

Η πιο γιορτινή διακόσμηση!  

 

Ας ξεκινήσουμε με τον στολισμό του σπιτιού! Τα Πασχαλινά κουνελάκια και τα ζωγραφισμένα αυγά είναι βασικά στοιχεία του στολισμού αυτής της εποχής! Τοποθετήστε ένα μεγάλο Πασχαλινό καλάθι με μικρά λαγουδάκια στην τραπεζαρία και γεμίστε το με πολύχρωμα αυγά!! Γεμίστε τον μπουφέ με ξεχωριστές αυγοθήκες και δώστε μία νότα ζωντάνιας στον χώρο! Στολίστε το καθιστικό και την κουζίνα και δημιουργήστε ένα γιορτινό σκηνικό, το οποίο πιο πολύ από ποτέ θα σας δώσει χαρά και ελπίδα!! Συνδυάστε Πασχαλινά βάζα με διακοσμητικά μπουκέτα από πολύχρωμα λουλούδια και μεταμορφώστε αμέσως όποιον χώρο επιθυμείτε! Μικρές πολύχρωμες, γιορτινές πινελιές θα δημιουργήσουν την αισθητική που χρειάζεστε!   

 

                                        

 

Χαρίστε λαμπάδες με ξεχωριστά κουτιά!  

 

Όμως δεν μπορείτε να ξεχάσετε τις λαμπάδες των μικρών σας βαφτιστηριών! Πρέπει και οι μικροί πρωταγωνιστές της ζωής σας να μπουν σε ένα γιορτινό και χαρούμενο κλίμα! Οι επιλογές είναι αμέτρητες  και για τα αγόρια και για τα κορίτσια!! Χαρίστε τους ιδιαίτερες λαμπάδες μέσα σε χειροποίητα κουτιά με εξαιρετικά σχέδια! Σίγουρα θα ενθουσιαστούν με τα φωτεινά χρώματα των κουτιών! Και αυτά τα κουτιά αποτελούν ξεχωριστά διακοσμητικά για τον χώρο και σίγουρα θα σας ανεβάσουν την διάθεση! Παροτρύνετε τα παιδιά να στολίσουν στο παιδικό δωμάτιο το κουτί και να “κρύψουν” μέσα όσα μικρά αντικείμενα επιθυμούν! Αφήστε την φαντασία τους ελεύθερη!  

 

 

                                                 


 

Το πιο όμορφο διακοσμητικό είναι ένα πινακάκι!  

 

Άλλη ξεχωριστή επιλογή για λαμπάδες είναι αυτές που συνοδεύονται από χειροποίητο πινακάκι! Δεν υπάρχει πιο όμορφος τρόπος να διακοσμήσετε ένα δωμάτιο από ένα πινακάκι στον τοίχο! Χαρίστε στο λιλιπούτειο βαφτιστήρι σας, έναν μικρό πίνακα με τον αγαπημένο του ήρωα και αφήστε τον να στολίδι το παιδικό του υπνοδωμάτιο, με τον πιο όμορφο τρόπο! Ο Μικρός Πρίγκιπας, μία πανέμορφη μπαλαρίνα ή ένας μικρός πειρατής;; Όλοι οι ξεχωριστοί ήρωες είναι έτοιμη να κρατήσουν συντροφιά στα μικρά σας βαφτιστήρια αυτές τις μέρες που μένουμε σπίτι!! Και φυσικά, ακόμα και αν το βαφτιστήρι σας είναι τόσο μικρό και δεν το ενδιαφέρει η διακόσμηση του δωματίου του, ένα πινακάκι με ήρεμες αποχρώσεις θα του προσφέρουν την χαλάρωση και τον ξεκούραστο ύπνο που χρειάζεται!  

 

 
                                           

 

Λαμπάδες και για τους μεγάλους!  

 

Αυτές τις μέρες, είναι σημαντικό να ανεβάσετε και την δική σας διάθεση στα ύψη και να κάνετε δώρο και στον εαυτό σας μία ξεχωριστή λαμπάδα, όπως και στα αγαπημένα σας πρόσωπα!! Μείνετε για πάντα παιδιά με λαμπάδες σε έντονα χρώματα, σε συνδυασμό με υπέροχα διακοσμητικά κουτιά, ιδανικά για άνδρες και για γυναίκες! Στολίστε το καθιστικό με τον πιο ξεχωριστό τρόπο! Ένα ιδιαίτερο κουτί, που θα σας εντυπωσιάσει και θα απογειώσει τον χώρο! Χρησιμοποιήστε το ως κοσμηματοθήκη ή τοποθετήστε μέσα μικρά αντικείμενα! Βρείτε ιδιαίτερους τρόπους να ανανεώσετε και να στολίσετε το σπίτι, και να δημιουργήσετε το πιο cozy καταφύγιο!  

 

                                                       

 

Χαρίστε λαμπάδες στα αγαπημένα σας πρόσωπα και στον εαυτό σας, στολίστε το σπίτι γιορτινά και δώστε χρώμα!! Αυτές τις μέρες το πιο σημαντικό είναι να απογειώσετε την διάθεσή σας και να μεταμορφώσετε τον χώρο, όπως εσείς επιθυμείτε! Δημιουργήστε το πιο όμορφο σπίτι με Πασχαλινά διακοσμητικά και ξεχωριστά κουτιά και πινακάκια για να μείνετε σε αυτό όσο χρειαστεί!