Οργάνωση πάρτυ για το γραφείο – 6 ιδέες για ένα πάρτυ που θα συζητηθεί!

Από Party Galaxy LS 31/10/2018 0 Σχόλια

 

Για να διαβάζετε αυτό το άρθρο μάλλον ανατέθηκε σε εσάς η διοργάνωση του φετινού πάρτυ για το γραφείο ή ακόμα καλύτερα έχετε αναλάβει από μόνοι σας την διαδικασία. Είτε πρόκειται για ένα θεματικό party είτε για το καθιερωμένο πάρτυ της χρονιάς το να οργανώσετε το τέλειο πάρτυ σίγουρα έχει αρκετή πίεση. Στην πίεση προστίθεται και το περιορισμένο μπάτζετ και κάνει τα πράγματα ακόμα πιο απαιτητικά.Το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε το που θα κάνετε το πάρτυ. Πρέπει να σκεφτείτε αν θα γίνει στον χώρο του γραφείου ή θα κάνετε κάτι πιο πρωτότυπο και θα διοργανώσετε το παρτυ σε έναν άλλο χώρο εκτός. Σκεφτείτε κάτι διαφορετικό!

 

 

1. Πάρτυ σε Escape rooms

 

Μια πολύ ωραία ιδέα είναι τα escape rooms! Ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε κάτι λίγο πιο έντονο. To concept είναι απλό-εσείς και οι συνάδελφοί σας είστε παγιδευμένοι σε ένα δωμάτιο. Έχετε μια ώρα για να βγείτε, και η μόνη διέξοδος είναι με την επίλυση μιας σειράς από αινιγματικούς γρίφους και ενδείξεις. Το διαφορετικό με τα Escape Rooms δεν είναι μόνο η διασκέδαση,αλλά και το οτι  θα αυξήσει επίσης την ομαδικότητα και θα μάθετε να λύνετε προβλήματα όλοι μαζί – εξάλλου εάν θέλετε να βγείτε στον έξω κόσμο και πάλι, καλύτερα ξεκινήστε να συνεργάζεστε!

 


2. Βραδιά Μπόουλινγκ

 

Κάντε μια έκπληξη στους συναδέλφους σας επιλέγοντας κάποιου είδους ρετρό διασκέδαση όπως το να κάνετε μια κράτηση για μπόουλινγκ στο πιο κοντικό πολυχώρο. Το μπόουλινγκ είναι κλασικό για έναν λόγο - είναι αρκετά απλό, έτσι ώστε ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει αλλά έχει και την πρόκληση  για να αναδείξει κανείς και την ανταγωνιστική πλευρά της ομάδας του. Μη φοβάστε να γίνετε δημιουργικοί. Κάντε ομάδες και η κάθε ομάδα θα έχει το δικό της θέμα και τα αντίστοιχα κοστούμια, επίσης μπορείτε να απονέμετε βραβεία για τα καλύτερα κοστούμια έτσι και οι συνάδελφοι σας να έχουν έναν εχτρα λόγο να γίνουν δημιουργικοί.

 

 

3. Οργανώστε ένα Υγιεινό πρωινό ή brunch στο γραφείο

 

Ποιος λέει ότι το πάρτι δεν μπορεί να ξεκινήσει πριν το μεσημέρι; Ξεκινήστε από νωρίς φέρνοντας εορταστικό κλίμα στο γραφείο και αλλάξτε την ρουτίνα μιας συνηθισμένης μέρας οργανώνοντας ένα υγιεινό πρωινό ή ένα Brunch. Μπορείτε εύκολα να κάνετε μια συμφωνία με ένα γειτονικό καταστήμα καφέ που έχει και κουζίνα και να ετοιμάσετε ένα πλούσιο, νόστιμο και υγιεινό πρωινό για όλο το γραφείο. Κάντε το σαν έκπληξη για να ανταμείψετε τους υπαλλήλους σας και να τους δώσετε ενέργεια για μια σούπερ παραγωγική ημέρα, ή μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν προεόρτια της κύριας γιορτής που θα έχετε αργότερα το απόγευμα στο γραφείο.

 

 

4.Θεματικό πάρτυ με την αγαπημένη σας δεκαετία

 

Συνδυάστε τη διασκέδαση των θεματικών πάρτυ με την ακαταμάχητη αίσθηση της νοσταλγίας. Τα πάρτυ με θέμα τις περασμένες δεκαετίες μας υπόσχονται σίγουρη επιτυχία. Εσείς απλά διαλέξτε την δεκαετία και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έρθουν ντυμένοι με την μόδα της εποχής και φυσικά  να είναι προετοιμασμένοι να χορέψουν με την αντίστοιχη μουσική! Βασικό στην δημιουργία της ατμόσφαιρας είναι η διακόσμηση! Μπαλόνια disco, ποτήρια,πιάτα όλα φροντίστε τα να είναι μέσα στο κλίμα!

 

 

5. Γιορτάστε την επέτειο της εταιρείας σας

 

Χρησιμοποιήστε μια πολύ σημαντική ημερομηνία για την εταιρεία και κάντε την αφορμή για να την γιορτάζετε κάθε χρόνο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το κεντρικό θέμα θα είναι η εταιρεία και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Αυτό είναι απο μόνο του ένας λόγος για να γιορτάσετε τα επιτεύγματά της εταιρείας αλλά και να αναγνωρίσετε και να ανταμείψετε μεμονωμένα επιτεύγματα, όπως και να προβληματιστείτε για την λειτουργία της επιχείρησης σε ένα πολύ πιο χαλαρό κλίμα. Είναι στο χέρι σας να γίνει το event που θα περιμένει όλη η εταιρεία όλη την χρονιά.

 

 

 

6.Πάρτυ Καραόκε


Δεν χρειάζεται να έχετε ταλέντο στο τραγούδι για να πετύχει ένα καραόκε πάρτυ! Το καραόκε θα αποτελέσει έναν αποτελεσματικό τρόπο εκτόνωσης για τους εργαζόμενους στην εταιρεία είτε το διοργανώσετε σε μια αίθουσα στην ίδια την εταιρεία, είτε κλείσετε σε ένα τοπικό μαγαζί Karaoke, το μόνο σίγουρο είναι πως θα είναι πολύ διασκεδαστικό και ένας τρόπος να γνωριστείτε μεταξύ σας καλύτερα άρα και να αποδίδετε περισσότερο.

 

 

Όποιο και να είναι το θέμα του πάρτυ όπου και να αποφασήσετε να τα το κάνετε, ένα πετυχημένο πάρτυ χρειάζεται οπωσδήποτε ένα μπουφέ με τα απαραίτητα ποτηράκια, πιατάκια,χαρτοπέτσες όλα επιμελημένα με το θέμα που επιλέξατε!

Μην ξεχνάτε πως σημαιάκια, μπαλόνια και φωτάκια θα είναι οι σύμμαχοι σας στην δημιουργία της ατμόσφαιρας που θέλετε να πετύχετε! Γράψτε μια φράση με μπαλόνια που να βάζει τους συναδέλφους σας κατευθείαν στο κλίμα. Τα βήματα είναι απλά εσείς φροντίστε τις λεπτομέρειες και όσο η διάθεση θα ανεβαίνει να στε σίγουροι πως το πάρτυ θα πετυχαίνει! Καλή Διασκέδαση!