Surprise party: 6 βήματα για να οργανώσεις το τέλειο πάρτυ έκπληξη

Από Party Galaxy LS 02/11/2018 0 Σχόλια

 

Το να διοργανώσετε ένα πάρτυ έκπληξη είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος για να γιορτάσετε τα γενέθλια του αγαπημένου σας, τον γάμο ή μια επέτειο. Αλλά πραγματικά το να τα καταφέρετε χωρίς να σας πιάσουν είναι ένα άλλο θέμα!

Αν θα μπορούσαμε σε αυτό εδώ το σημείο να σας δώσουμε μια συμβουλή, αυτή θα ήταν να πάρετε έναν φίλο μαζί σε όλη την διαδικασία, αλλά να τον επιλέξετε με προσοχή. Θα χρειαστείτε έναν άνθρωπο για να σχεδιάσετε το πάρτυ έκπληξη και έναν ακόμα για να κάνει τον αντιπερισπασμό εκείνη την ημέρα, και οι δύο θα πρέπει φυσικά να μπορούν να κρατήσουν ένα μυστικό!

 

 

1. Η επιλογή των συνεργών

 

Επιλέξτε προσεκτικά το άτομο που θα σχεδιάσετε μαζί του το πάρτυ έκπληξη αλλά και εκείνον που θα είναι υπεύθυνος για να κάνει τον αντεπερισπασμό εκείνη την ημέρα. Να θυμάστε πως και για τους δυο απαραίτητη προυπόθεση για την επιλογή τους είναι το να είναι εχέμυθοι! Η συμβουλή μας είναι να επιλέξετε ένα στενό φίλο ή συγγενή, ο οποίος θέλει όσο και εσείς να πετύχει η έκπληξη. Οι φλύαροι και πολυλογάδες φίλοι σας θα πρέπει να απομακρυνθούν απο την διαδικασία.

Θα πρέπει επίσης να αποφύγετε να μιλάτε για αυτό όταν είναι κοντά ο ενδιαφερόμενος ακόμα κι αν έχει βγει έξω από το δωμάτιο. Θα είναι πολύ προφανές ότι σχεδιάζετε κάτι αν ξαφνικά σταματήσετε να μιλάτε όταν μπεί μέσα στο δωμάτιο!

 

 

2. Κρατήστε όλη την διοργάνωση μυστική!

 

Όταν κάποιος ρωτάει το πως να προγραμματίσει ένα πάρτυ έκπληξη, αυτό που πραγματικά εννοεί είναι το πώς να κρατήσει την διοργάνωση του πάρτυ, όντως σαν έκπληξη. Κι αυτό γιατί η διατήρηση ενός μυστικού είναι πολύ πιο δύσκολη από ό, τι ακούγεται. Όσοι περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν για το πάρτι, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να το κρατήσετε μυστικό, οπότε προσπαθείστε να τους έχετε όλους μόνο με τις απαραίτητες πληροφορίες που θα πρέπει να γνωρίζουν για το πάρτυ και τίποτα παραπάνω.

Το να κρατήσετε την λίστα των καλεσμένων κλειστή μόνο για φίλους και συγγενείς θα μειώσει τον κίνδυνο να διαρεύσει η πληροφορία. Και αν κάποιος είναι γνωστος για το ότι δεν μπορεί να κρατήσει μυστικό, κανένα πρόβλημα απλά προσκαλέστε τον, την τελευταία στιγμή.

 


3. Μην προγραμματίζετε το πάρτι στο σπίτι.

Αν περνάτε περισσότερο χρόνο από ό,τι συνήθως στον υπολογιστή ή αν πετάγεστε έξω κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο για να κάνετε τις συνομιλίες για το πάρτυ, τότε υπάρχει τεράστια πιθανότητα, ειδικά αν ζείτε μαζί, να αρχίσει να υποπτεύεται πως σχεδιάζετε ένα πάρτυ για εκείνον. Μια από τις καλύτερες συμβουλές μας για να πετύχει η έκπληξη είναι να προσπαθήσετε να κάνετε οποιαδήποτε επικοινωνία για ό,τι χρειαστείτε στο διάλειμμα για το μεσημεριανό σας. Επίσης, θα χρειαστεί να αποθηκεύσετε τα πράγματα με τις προμήθειες για το πάρτυ. Προσπαθείστε αυτό να μην γίνει μέσα στο σπίτι γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δεί τις προετοιμασίες. Εάν έχετε την δυνατότητα κανονήστε να έρθουν τα πράγματα στο χώρο εργασίας σας ή και στο σπίτι κάποιου φίλου σας. Δεν είναι και πυρηνική φυσική, αλλά αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε μια αποτυχημένη έκπληξη.

 


 

4. Μην τον κάνετε να πιστεύει ότι έχετε ξεχάσει τα γενέθλιά του

 

Αν ετοιμάζετε το πάρτυ έκπληξη για τα γενέθλια του και ειδικά αν είναι σε κάποια κομβική ηλικία μην τον αφήσετε να πιστεύει ότι τον έχετε  ξεχάσει εντελώς. Τίποτα δεν είναι πιο ύποπτο (και πιο επιζήμιο) από κάποιον πολύ κοντινό σας που έχει ξεχάσει εντελώς τα γενέθλιά σας. Σίγουρα δεν θα θέλετε να έρθει στο πάρτι του με κακή διάθεση!

Να έχετε συνεχώς στο μυαλό σας να μην αποκαλύψετε τις ετοιμασίες για το πάρτυ, οπότε είναι πολύ σημαντικό μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα να μην χαλαρώνετε με τα σχέδια προετοιμασίας και φυσικά να έχετε κανονήσει ένα τέλειο σχέδιο αντιπερισπασμού.

 

 

5. Διακοσμήστε τον χώρο μόνο στο εσωτερικό του

 

Θέλετε το πάρτι να παραμείνει έκπληξη μέχρι εκείνη την στιγμή που θα ανοίξει την πόρτα, οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει διακόσμηση στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού (κάτι που θα πρόδιδε κατευθείαν την έκπληξη). Αυτό σημαίνει επίσης και το να ζητήσετε από τους καλεσμένους σας να παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους  λίγο πιο μακρυά. Αν υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα παρκαρισμένα ακριβώς απ έξω από το σπίτι θα καταλάβει αμέσως τι γίνεται!​

Βεβαιωθείτε πως όλα είναι τέλεια διακοσμημένα μέσα στο σπίτι, όπως βεβαιωθείτε επίσης ότι κανένα από αυτά δεν είναι ορατά μέσα από το παράθυρο. Μπαλόνια, κρεμαστά διακοσμητικά και σημαιάκια θα κάνουν την ατμόσφαιρα απόλυτα γιορτινή. Ωραία ιδέα είναι και τα μπαλόνια με γραμμένο το όνομα του ή μια επιγραφή (banner) με ένα σημαντικό νόημα για την συγκεκριμένη ημέρα. Ποτηράκια, πιατάκια και τα υπόλοιπα διακοσμητικά φροντίστε τα προσεκτικά και αυτά γιατί είπαμε οι λεπτομέρειες θα κάνουν την διαφορά!

 

 

6. Δημιουργήστε έναν αντιπερισπασμό για να οργανώνετε το πάρτυ

 

Την ημέρα του πάρτι θα πρέπει να πάρετε τον εορτάζοντα έξω από το σπίτι για μερικές ώρες έτσι ώστε να μπορέσετε να στολίσετε και τον χώρο, αυτό κάντε το όσο πιό φυσιολογικά γίνεται γιατί αλλιώς θα σας καταλάβει. Εδώ θα σας βοηθήσει ο φίλος που του το έχετε αναθέσει, είτε θα πάνε μαζί μια βόλτα, για έναν καφέ ή ένα ωραίο γεύμα κάτι που θα φανεί σαν μια κανονική δραστηριότητα και έτσι έχοντας ωραία διάθεση θα περάσει και όμορφα στο πάρτυ μετά! Εναλλακτικά, εάν γνωρίζετε ότι πρόκειται να έχει κάποια δουλειά μέσα στην μέρα, αρπάξτε την ευκαιρία και σχεδιάστε τα πάντα για το πάρτι εκείνη την ώρα.

 

 

Αφού έχουν πάει όλα καλά και δεν έχει καταλάβει τίποτα ο αγαπημένος σας,  σιγουρευτείτε μόλις ανοίξει την πόρτα ότι έχετε πολλά κομφετί για να τα πετάξετε, σφυρίχτρες και καραμούζες για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την πιο γιορτινή ατμόσφαιρα που θα τον κάνουν να του μείνει αξέχαστη αυτή η στιγμή!