Teen party Halloween και πως να το κάνεις!

Από PartyGalaxy 13/10/2018 0 Σχόλια

Εφηβεία...μια ευαίσθητη και δύσκολη ηλικία για όλους. Το μικρό σου αγγελούδι πλέον μεγάλωσε και δύσκολα εντυπωσιάζεται. Μαζί και οι φίλοι του. Θέλεις μια καλή ιδέα για πάρτυ, αλλά έχεις στερέψει; Τι καλύτερο λοιπόν από ένα πρωτότυπο και πάρτυ halloween τώρα που πλησιάζει και η ημερομηνία εορτασμού του!

Κάθε βοήθεια...καλοδεχούμενη!

Για αυτό το πάρτυ κάθε βοήθεια είναι χρήσιμη. Άλλος ένας γονιός, το παιδί σου και άλλα παιδιά μπορούν να βοηθήσουν για να σχεδιάσετε ένα πραγματικά φαντασμαγορικό πάρτυ!Περισσότερα κεφάλια, περισσότερες ιδέες! Ψάξε στο διαδίκτυο για ιδέες, διάβασε αυτό το άρθρο και προχώρησε στην οργάνωση! Όπως κάθε οργανωμένο πάρτυ, ξεκίνησε το σχεδιασμό και την εκτέλεσή του 2 εβδομάδες πριν για να αποφύγεις τυχόν δυσκολίες.

 

 

Το θέμα μπορεί να είναι απλά και αόριστα το halloween αλλά μπορείς να επιλέξεις ένα συγκεκριμένο θέμα χάριν ευκολίας. Θα αναλύσουμε τους λόγους στη συνέχεια.

Ιδέες για ένα τρομακτικό και μη πάρτυ!

  • Monster high(το γνωστό γυμνάσιο του τρόμου, με μαθητές τέρατα)
  • Monster inc.(μπαμπούλες και τερατάκια)
  • Harry Potter(παλιό αλλά καλό, με μεγάλη γκάμα χαρακτήρων)
  • Crime scene(σκηνή εγκλήματος)
  • Friday the 13th, Scream(γνωστές και cult ταινίες τρόμου)
  • Walking dead(δημοφιλής σειρά με ζόμπυ)
  • Στοιχειωμένο ορφανοτροφείο, νοσοκομείο, πειρατικό πλοίο
  • Twilight, teen wolf(σειρές και ταινίες με βρυκόλακες και λυκάνθρωπους πάντα επίκαιρες)

Με ένα πιο συγκεκριμένο θέμα για το πάρτυ σας, αυτόματα έχετε μια κατεύθυνση για το σχεδιασμό του πάρτυ. Μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικές προσκλήσεις  στο ίδιο θέμα και να παροτρύνετε τους καλεσμένους να επιλέξουν ή να φτιάξουν τη στολή τους με γνώμονα το θέμα. 

 

 

Επίσης μπορείτε να επιλέξετε τα ανάλογα αναλώσιμα (πιάτα, ποτήρια) και αντίστοιχα και αξεσουάρ διακόσμησης όπως μπαλόνια, γιρλάντες και άλλα πολλά στη σελίδα μας. Ρίξτε μια ματιά και βρείτε εύκολα και γρήγορα ό, τι χρειάζεστε!

 

 

Όσον αφορά στο χώρο του πάρτυ, διακοσμήστε το μπουφέ και τα δωμάτια που θα έχουν πρόσβαση οι καλεσμένοι και μπορείτε μέσω της διακόσμησης να αποκλείσετε και περιοχές όπως τα υπνοδωμάτια, που θα είναι χωρίς πρόσβαση. Κρεμάστε κουρτίνες, ιστούς αράχνης, πόστερ, σκελετούς και αποκλείστε την είσοδο με έξυπνο τρόπο. 

 

 

 

Ένα Halloween πάρτυ όμως, δεν είναι ένα απλό πάρτυ...

...γιατί μπορείτε να συμπεριλάβετε αμέτρητες διασκεδαστικές δραστηριότητες που θα το κάνουν ανάρπαστο! Οργανώστε διάφορα παιχνίδια όπως ένα κυνήγι θησαυρού ή ένα δωμάτιο μυστηρίου, που θα περιλαμβάνει δύσκολους γρίφους και τα παιδιά θα πρέπει να λύσουν το μυστήριο και να βρούν την απάντηση ώστε να κερδίσουν, φανταστείτε το σαν μια πιο απλή εκδοχή των τόσο διαδεδομένων mystery rooms, μόνο που μπορούν να έχουν αυτήν την εμπειρία στο σπίτι!

Φυσικά μπορείτε να οργανώσετε και πιο απλές δραστηριότητες όπως το bobbing for apples, ένα κλασικό παιχνίδι Halloween, στο οποίο στόχος είναι οι συμμετέχοντες να πιάσουν τα επιπλέοντα μήλα μέσα σε ένα βαρέλι με νερό, χρησιμοποιώντας μόνο το στόμα τους.

Για το τέλος της βραδιάς, προτείνουμε διαγωνισμό καλύτερης στολής με όχι μόνο ένα έπαθλο, αλλά μπορείτε να συμπεριλάβετε αρκετές κατηγορίες, παραδείγματος χάριν καλύτερο τρομαχτικό κοστούμι, και αν το πάρτυ έχει συγκεκριμένο θέμα να δημιουργήσετε τις κατηγορίες γύρω από αυτό, ή ό, τι αρμόζει στη δική σας περίπτωση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη φαντασία ώστε το πάρτυ σας να είναι μοναδικό και άκρως διασκεδαστικό!

 

 

Για ένα εκρηκτικό τέλος προτείνουμε ένα ακόμα παιχνίδι, το σπάσιμο της πινιάτας με κλειστά τα μάτια! Επιλέξτε μια Halloween πινιάτα τοποθετήστε την ψηλά και αφήστε τους καλεσμένους σας να προσπαθήσουν να τη σπάσουν και να πάρουν τα πολυπόθητα 'treats' !

 

 

Ελπίζουμε να βρήκατε αυτό το άρθρο κατατοπιστικό, και να διοργανώσετε το καλύτερο teen Halloween πάρτυ! Βάλτε φαντασία, λίγο κόπο για τη διακόσμηση και το φαγητό και χαλαρώστε στο πάρτυ απολαμβάνοντας τη χαρά που προσφέρετε στους καλεσμένους σας!

 

 

 

Ετικέτες: Halloween Teen Party