Τρόποι Πληρωμής

1. Αντικαταβολή - Πληρωμή με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας ή κατά την παραλαβή της από τα γραφεία μας (αντικαταβολή):


Πληρώστε με μετρητά τον συνεργάτη της εταιρείας μας ή τον υπάλληλο της εταιρείας courier, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας ή εξοφλήστε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή της από τα γραφεία μας με όλους τους τρόπους πληρωμής. Η αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα στην περίπτωση που το δέμα δεν ξεπερνάει τα 6kg βάσει ογκομέτρησης.                       


2. Πληρωμή μέσω Χρεωστικής / Πιστωτικής Κάρτας και Viva Wallet:


Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα PartyGalaxy.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express, Maestro και DINERS. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνονται στο ασφαλές περιβάλλον της VIVA PAYMENTS όπου μπορείτε να πληρώσετε με όλες τις χρεωστικές ή πιστωτικές σας κάρτες και με χρέωση του Viva Wallet σας. Για τις αγορές με την πιστωτική ή την χρεωστική σας κάρτα επιλέξτε το ανάλογο πεδίο στο check out του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Viva Wallet πατήστε εδώ


3. Πληρωμή της παραγγελίας με τραπεζική κατάθεση:


Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε αναγράφοντας τον αριθμό της παραγγελίας σας ή το όνομα σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση:


Τράπεζα : ΠΕΙΡΑΙΩΣ 
Αρ. Λογαριασμού : 6723-126001-502 - IBAN: GR23 0171 7230 0067 2312 6001 502
Δικαιούχος : Αργυρός Γ. Χρήστος

Τράπεζα : ALPHA BANK
Αρ. Λογαριασμού : 137-00-2789001744 - IBAN: GR13 0140 1370 1370 0278 9001 744
Δικαιούχος : Αργυρός Γ. Χρήστος

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΣΩ WEB BANKING ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΡΑΠΕΖΗΣ 4,00€


4. Πληρωμή μέσω PayPal


Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές.  Για απορίες και πληροφορίες σχετικά με τις πληρωμές μπορείτε να μεταφερθείτε εδώ. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας PayPal. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.